lørdag den 10. marts 2012

Fra offentligt til privat

I mandags startede vi det nye praktik sted som vi skal være på de næste 3 måneder. Det er et privat laboratorium, hvor der både bahandles egne prøver men der hvor der hovedsageligt analyseres fra prøver fra praktiserende læger eller privat hospitaler. Den første uge har vi tilbragt i prøve fordelingen hvor vi skulle observere hvordan prøverne blev modtaget og delt ud til de enkelte laboratorier. Der er en biokemiske, patologisk, immunologisk og et mikrobiologisk laboratorium. alt sammen på meget lidt plads, patologisk og mikrobiologisk har hvert sit rum men de andre "afdelinger" ligger i samme lokale.

Selv og vi ikke har laver så meget de første par dage andet end at kigge og det var langt fra super spænderne, fik vi de sidste par dag dog lov til at lave lidt hvilket fik reduceret træthed  niveauet væsentligt... Vi har kørt hvad der svare til urin sticks der hjemme og fået lov til at passe sorterings maskine når den ellers opførte sig pænt..
Alle på afdelingen er søde og rare. så det skal nok blive et godt ophold. På mandag skal vi starte inde i den patologiske del af laboratoriumset hvor vi virkelig håber vi kommer til at lave noget

Igår (fredag d. 9/3) mødtes vi med 3 studerende fra ernæring og sundhed (sorø) og tog ud og spiste aftenmad sammen. De var super søde og glade. Senere tog vi til barrio alto som er sådan et "gå i byen område" her fortalte de godt nok at gaderne ville blive fyldte i løbet af næsten ingen tid. Det synes jeg lød liiidt mærkeligt for der var næsten ingen men så lige pludselig var gaderne fyldte alligevel, så ret det havde de jo :) der var godt nok mange. Så dem håber jeg vi kommer til at se noget mere til det kunne være sjovt.

I eftermiddag skal vi ind og se Shaolin kung fu og jeg glæder mig ! everybody was kung fu fighting.... og i morgen skal vi i zoologisk have og kigge på tigermisser og elefanter!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar