fredag den 16. marts 2012

Oven vande..

Så blev det tid igen. I lørdags var vi inde og kigge på ninjaér det var ret vildt hvad de kung fu munke kunne med div. våben. Der var en der smadre en metal stang oven på hovedet! og 2 små drenge der gav en stor munk "bank".
Søndag var vi i zoo! vi så alle dyrene  mindst 2 gange!  vi var til delfin show og kigge på de søde fisk!! (jeg ved godt det er en hval) og vi så fugle-show. Der var en danse fugl der hed Pipa, farverige papegøjer og en mega stor grip! den fløj lige hen over vores hoveder det var lidt vildt. Så er Christina blevet bedst ven med baby giraffen og jeg kom til at kaste min kærlighed på en lille bitte flodhest, nøøøøj hvor var den sød.. men desvære lugtede den lige så meget som den var sød.

Dumbo og Co.

Fugl ;)

Delfin-show


Mandag skulle vi så i klinikken igen og ugen begyndte i mildest talt været i moderat modvind. I følge en den plan vi har fået hernede skulle vi i patologi hvor vi skal laves vores postereksamen. Men da vi mødte op ville de sende os til biokemisk.... efter snak frem og tilbage og et par telefon opkald, blev det så i orden. Så nu har vi fået lov til at være på patologisk så vi også kan lave vores poster. Det er dog ikke patologisk som vi kender det der hjemme, men snarer molekylær biologi. Det er bare super fedt, spænderne og sjovt (i næste uge  kommer vi til at hjælpe til i stedet for at kigge på.) Torsdag var vi så til et "red trådene ud" - møde så nu skulle alle efterhånden være klar over hvad det vi skal lære, hvad skolen her forventer af os, og hvad vi forventer af dem.

Nu er det så langt om længe blevet fredag. Vi har ikke plan lagt så meget for weekenden men vi skal nok finde på noget. I aften skal vi dog i biografen (se christinas blog for titel) wanderlust på engelsk.

Nåh jo på Tirsdag skal vi rigtigt ud og tage del i portugisisk kultur! vi skal nemlig til fodbold ! benfica skal spille mod porto og det skal vi da se. Nu har vi nemlig ikke hørt på andet end benfica, benfica, benfica siden vi kom hertil. Så nu skal vi sammen med 235 andre Erasmus studerende ind og se ugens største kulturalle brag af en begivenhed. vi glæder os! Jeg ligger lige en masse billeder ind i løbet af weekenden, det er jo ved at være lidt længe siden. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar