tirsdag den 29. maj 2012

næstsidste kapitel på Lissabon 2012

Så er vi ved at være ved vejs ende. Vi havde sidste dag i klinikken idag og fik sagt pænt farvel og udvekslet mails. Christina har haft besøg fra Danmark og det var simpelhen så hyggeligt. Så kæmpe stort tak til Nanna, Maja og Aldi :)

De forgående 10 dag er gået med at lave nogle engelske opgaver og ellers bare være i klinik. Langt om længe har vi vredet nogle resultater ud af maskinen så vi har noget at arbejde med når vi kommer hjem.... lige om lidt hehe

Tirsdag var vi ude og spise med Gina, Cristina og Inês som er Gina's datter. Det var så hyggeligt og vi havde det virkelig sjovt. Maden var lækker og det hele var bare SÅ godt! Jeg har ikke fået billederne fra den aften endnu ellers ville jeg gerne ligge dem her ind, men de må komme senere. Det var rigtigt rart at komme til at kende lidt mere til hinanden end bare laboratoriet snak. Vi ha følt os rigtigt godt behandlet på Santa Maria hospital og det er klart det bedste sted vi har været.

Fredag- Rock In Rio- Hold nu k*ft! det var SÅ fedt Metallica i store mængder og dog ikke nok alligevel! Rock i rio er en koncert hvor flere forskellige bands komme op laver nogle dejlige dejlige shows. Fredag var spillede:

Sepultura sammen med Tambours du Bronx
Mastodon
Evanescence 

og helt fantastiske 
Metallica !!

Det var så godt og halsen var helt ødelagt og øerne ude af funktion. Så det var helt perfekt! De aflukker en stor park sætter en lille og en stor scene op, plus en masse boder med mad,drikke og selvfølgelig musik og merchandise. Fik jeg nævn jeg er SÅ jaloux på dem der skal til Metallica koncert der hjemme? anyway  så skal i glæde jer!

Igår kom min mormor og morfar forbi med et kæmpe stort skib. Vi havde en hyggelig dag sammen i det gode vejr, som de blev snydt lidt for, sidst de var her :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar