lørdag den 19. maj 2012

Sesimbra, 30 grader og det er dejligt!

I løbet af ugen har vi haft rigtigt lækkert vejr omkring de 30 grader. Efter at have investeret i en flaske solcreme med faktor regnjakke, har vi et par af dagene smidt os på et tæppe i parken og bare nydt solens varme i fulde drag. På klinikken er det stadig infektions sygdomme jeg arbejder med og jeg har fået lov til at lave lidt flere af de mindre analyser selv, det er meget rart med lidt tiltro. I næste uge skal vi prøve at følge en prøve fra den bliver taget til den afsluttes for at få en forståelse af hvordan hele work flowet er. Først bliver den taget, så kommer den til corelab hvor prøven via en slags transport bånd kommer ud til en masse biokemiske maskiner som udfører de analyser der nu skal udføres. Men før biokemien få fat i prøverne bliver serum/plasma fra den enkelte oprindelige patient prøve delt ud i flere glas. Hvis uheldet skulle være ude og prøven er pist væk kan man være heldig at der er et anden glas på "lager". Men det bliver vi forhåbentligt meget klogere på i næste uge. I næste uge skal vi også havde fundet vores resultater som vi skal havde med hjem til modul 13. Det er lidt svært at finde ud af hvad det er vi skal havde med hjem, men vi håber vi bliver klogere hurtigt for der er jo ikke meget tid igen.

Igår var vi i Sesimbra som er en lille turist/fisker by med en dejlig strand og en hyggelig stemning. Det første vi rigtigt lagde mærke til var hvor stille der var. Det så dejligt! ingen biler, dytten og bygge støj. Her spiste vi frokost og is og gik eller den lille by rundt. Jeg nåede også lige at købe mig et par bade sandaler før turen gik hjem ad igen.

Tilbage i Lissabon var vi forbi Erasmus kontoret og fik udstyret os selv trøjer og T-Shirts fra vores Erasmus ophold. Dejligt! Idag skal vi havde gjort noget ved vores engelsk opgaver som ligger og venter på at blive skrevet. Der er lidt nye billeder under Sintra i foto afdelingen.

Roger over and out.

En "kælefisk" med halsbånd (jeg tror det er kunst)

Stand, Solskin og lækkert vand!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar