søndag den 5. februar 2012

Svips tur...

Så kom dagen hvor vi rigtigt skulle ud og køre med alle de offentligt transportmidler vi kunne finde. Først ville vi tage tid på hvor lang tid det tog at komme her fra hvor vi bor, til der hvor vi imorgen skal mødes med vores tutor Inês. 10 min. så det er jo til at havde med at gøre.
Men derefter gik vi lidt rundt til vi på underligste vis havnede midt i den store gågade hvor vi var igår. Vi tog ud til Belém med en elektrisk sporvogn, dem er her mange af. Her så vi det store monument for opdagelsesrejserne, en park og ikke mindst Starbucks! Mums! det var alligevel en god is-karamel-mælk-kaffe blanding med flødeskum på. Så var det tid til at vende tilbage til lejligheden men hovsa i el-sporvognen kan man kun trække billeter med mønter... nitte så vi måtte af igen og gik heeeele vejen tilbage til en metro station der hedder Rato omkring 4,8 km (ifg. google maps) op og ned og op igen... og så fik en politimand da også et billigt grin med på vejen da vi ikke helt kunne finde Rato metro station.

Men hjem er vi kommet og i morgen skal vi ud på universitet og hilse på det internationale kontor og de undervisere der er tilknyttet.

Os - Helt oppe på toppen af monumentet

2 kommentarer:

  1. Det lyder som et rigtigt eventyr fuld af gode udfordringer! :-)

    SvarSlet
  2. ja det var ret sjovt hehe men vi godt nok lidt trætte da vi kom hjem hehe

    SvarSlet