mandag den 30. april 2012

Sintra og Biograf

Så har jeg lagt en masse billeder op fra vores fredags udflugt til Sintra som er et meget stort område med en masse gamle, flotte og til tider lidt mærkelige bygninger. Vi startede ud med at tage ned til metroen.. 5 meter fra denne valgte skyerne så ellers at åbne for sluserne. Så det var heldigt der ikke var længere til tørvejr. Så skulle vi videre med toget... stadig i regnvejr.. og tanken om en hel dag på bjerge/bakker fuld med vådt pludder var ikke den rareset, men hvad pokker nu var vi jo taget af sted. Utroligt nok lykkes det os at køre fra regnvejret. Vi nåede Sintra i dejligt solskin og blå himmel.

Først kom vi til en papmache dyrepark fuld af farlige farverige dyr malet af børn. Derefter gik vi rundt i den historiske del af byen og så de små gader og spisesteder. Så gik turen videre opad med en pensioneret off road rally kører. Det var lidt en oplevelse i sig selv. Første afhopper på turen blev ved Castelo dos Mouros, som er en gammel gammel borg. Her gik vi rundt på det meste af borg muren og Christina fik leget "find Holger"
Castelo dos Mouros
"Find Holger"
Derefter gik turen til Penna palaset som nok er det meste kendte i hele Sintra området. Det er virkeligt flot, i en masse farver og forskellige bygge stile. Så efter at havde gået en frygteligt masse og set endnu mere, vendte vi snuden hjem ad igen. 

Penna

Indgangen til selve palaset 
Lørdag lavede vi så lidt som muligt imens det stod ned i stride strømme. Vi blev dog til sidst enige om at vi nok hellere måtte lufte os selv med en tur i biffen. For alle ved at der er rigeligt med frisk luft og popcorn. Vi så "The Avengers" som jeg nu synes var vældig sjov og god. Mandag var vi tilbage i klinikken igen og i morgen, Tirsdag har vi fri! så arbejds-byrden er lige til at overkomme. Så mon ikke vi skal ud og kigger på vindur i morgen?  Ellers er her ikke sket det vilde siden sidst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar